Sex jako mužská zbraň

23. 10. 2017 7:00:38
Ženy odpradávna využívají svoji sexualitu k ovládnutí muže, kterého si vyberou, aby odvrátily hrozbu, že se muž začne poohlížet po jiných. Jak to mají někteří muži? Čtěte dál...

Šušká se, že přes sex se získávají nejlepší koryta (rozuměj pracovní místa), nejlepší zakázky, řemeslníci, nejrůznější povolení, vysokoškolské tituly, lékařská potvrzení i prachobyčejní stoupenci, kteří by za vás ruku do ohně vložili. Mluvit o tom však v době morální přetvářky a narůstajícího alibismu nikdo nebude.

Někdo možná mávne rukou: To bylo, je a bude... Kdo jsou ovšem lidé, kteří sex využívají jako kalkul? Proč se tolik lidí nechá zmanipulovat přes sex?

Je to jednoduché. Stačí to jen pochopit a už nikdy se nestanete obětí sexuálního manipulátora. Sexuální sblížení dvou lidí je odjakživa vnímáno jako něco velmi intimního, jako bychom sexuálním aktem vstupovali za práh toho druhého, do jeho největšího soukromí. Navíc většina lidí je nastavena od přírody tak, že propojení dvou těl je pro ně vyjádřením nejvyššího citu, který mohou prožívat. Tím citem je tolik zprofanovaná láska. Toto je správné vnímání sexuálního aktu. Existuje ovšem i druhá skupina lidí. Ti si uvědomili, že přes sex mohou jedince schopné citu snadno manipulovat. Čtenář mých článků asi už tuší koho mám na mysli: řasnatce – jedince s psychopatickým charakterem, neschopné vnímat jakékoliv city, kromě nenávisti. Manipulace přes sex je jejich oblíbenou taktikou. Z tohoto důvodu jsou řasnatci extrémně promiskuitní. Sex je pro ně způsob získání moci nad druhým člověkem. Čím větší množství žen a mužů projde jejich postelí, tím získají více sebevědomí a možností pro život. Jejich oběť se vůči nim zaváže citově, aniž by si to uvědomovala, protože pro normální lidi je přirozené pomáhat člověku, ke kterému něco cítí. Oběť je pak schopná pro manipulátora udělat prakticky cokoliv.

Mezi nejčastější oběti patří ženy, o nichž je známo, že k sexuálnímu sblížení potřebují cítit k dotyčnému lásku. Po takovém manipulativním sexu je žena ochotná psychopatickému řasnatci uvěřit téměř cokoli a bude jej bezmezně obhajovat před těmi, kteří ho již prokoukli. Ženy postižené citovou vazbou nejsou schopny logického uvažování a často trvá celé roky, než si svoji hloupost uvědomí. Ať už hrají jakoukoliv roli v plánu řasnatce, je jasné, že jsou pro něj jen jednou z mnoha dalších v nekonečné řadě, které řasnatec využívá jako svůj hadr na boty.

Trošku odlišný způsob tohoto manipulativního sexuálního chování je také dobře patrný u gay komunity, kde je promiskuita velmi častá. Je známo, že tato skupina lidí drží při sobě a navzájem si pomáhá v nejrůznějších životních situacích. Ovšem výměnou za sex. Však všichni si pamatujeme aféru kolem Českých drah a konstatování pana Duška, že se v prostorách vedení ČD bojí ohnout pro tužku nebo homosexuální eskorty na Pražský hrad. Pravda o vzájemné podpoře homosexuálů přes sex je víc než patrná. (Neznamená to však, že by neexistovali homosexuálové, kteří jsou monogamní a tyto taktiky nepraktikují. Výše uvedené chování je vlastní pouze homosexuálům s psychopatickou osobností.)

Otázkou zůstává, proč tyto kauzy homosexuální menšiny jsou tzv. zameteny pod stůl. Odpověď je nasnadě: Bojíme se, abychom nebyli nařčeni z diskriminace či homofobie! Přitom kauzy heterosexuálního charakteru umí zkomplikovat celou politickou situaci. Např. Pád Nečasovy vlády, kde jednou z příčin byla jeho milenka nebo vzpomeňme na Clintona a jeho oblíbenou stážistku, která pobouřila celý svět. Na druhou stranu před utajovanou, ale pro většinu lidí zcela jasnou homosexualitou francouzského prezidenta Macrona se zavírají oči. (Nejde o to, že pan Macron je homosexuál, jde o to, že se snaží z lidí dělat blbce. Takový člověk, alespoň u mě, nemůže u mít žádnou důvěru).

Fandím všem homosexuálům, kteří svoji orientaci přiznají před společností. Např. irský premiér Varadkar nebo dnes již bývalý předseda strany Zelených Stropnický. Takto jasně sdělená pravda zabrání spoustě žen, jejichž výběr partnerů je (třeba nevědomě) orientovaný na řasy, aby se takového muže pokoušely dostat.

Autor: Dana Kellnerová | pondělí 23.10.2017 7:00 | karma článku: 21.12 | přečteno: 2179x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 59 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 8.27 | Přečteno: 98 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 16.78 | Přečteno: 188 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 6.47 | Přečteno: 152 |
Počet článků 11 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2484

Spisovatelka, poradkyně v oblasti partnerských vztahů.

V roce 2016 vydala vztahový román Řasnatci, který se stal "biblí" týraných žen.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...